nageltjes hier nageltjes daar nageltjes ginder, nageltjes WAAR? opstaan en gaan slapen tussen de nageltjes, wat een zalig leven heb ik toch! creatief nadenken over de nieuwste trends, het uitzoeken van hippe kleuren en meest leuke van al, luisteren naar wat de klantjes zo graag wensen! QNB is het grootste BELGISCHE merk in de nagelwereld, en daar zijn we zo trots op!

maar het brengt slapeloze nachten met zich mee.... afgelopen nacht was ik nl op city trip naar nederland... ik heb er meer dan 20 sets nagels gezet op amper 1 nacht tijd! ken je de colorgel N71? wel het is onze favoriet maar ook vanacht bleek hij troef! enkel deze was nodig in onze quicknailbar met enkel mezelf als styliste.. kan je begrijpen hoe moe ik was toen ik wakker werd :)

maar de adrenaline was er bij het wakker worden meteen, opendeur in de groothandels, beurskortingen & prijzen, ik heb weer zo'n zin om er in te vliegen, ook morgen zondag! dan komen de kids en m'n man mee en maken we samen hotdogs voor de klantjes in Verrebroek, leuk toch? 

qnb loves you!

prettig weekend,

Evy